Росіяни продовжують бити ракетами по житлових будинках, кількість жертв зростає

0
-10
Росіяни продовжують бити ракетами по житлових будинках, кількість жертв зростає
Внаслідок ракетного удару по Миколаєву 29 червня загинуло шестеро людей. Ще шість людей – поранені.

Про це повідомило Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області, пише Факти.

– 30 червня рятувальники продовжують роботу з пошуку загиблих та розбору конструкцій зруйнованого житлового будинку. Наразі вилучено тіла шістьох загиблих. Постраждали шестеро людей, – зазначили в управлінні.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, що тіло ще одного загиблого дістали з-під завалів вночі. Водночас він вказує про шістьох загиблих та п’ятьох поранених.

Наразі пошуково-рятувальна операція триває. Також з’ясовано, що від ударної хвилі та уламків пошкоджень зазнали ще сім житлових багатоповерхівок. Переважно це вибиті вікна та зруйновані балкони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні