Чому путін б'є ракетами по мирних містах України

1
-1
Чому путін б'є ракетами по мирних містах України
Екс-заступник Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант Ігор Романенко розповів, що є кілька причин, чому росія посилила ракетні обстріли українських міст, пише Обозреватель.

Він заявив, що ворог таким чином посилює тиск як на союзників України, так і на саму Україну - керівництво й громадян.

«Щодо внутрішньої складової, то це морально-психологічний вплив на українських громадян, щоб зламати їхній дух, щоб змусити суспільство тиснути на владу та переходити до капітулянтських переговорів», - вважає Романенко.

Він уточнив, що на таких переговорах рф хоче легітимувати захоплення 20% території України: «Це також удари по об'єктах в Україні – військових, інфраструктурних і цивільних».

Крім того, в цьому контексті варто зважати на нещодавнє проведення саміту НАТО й G7.

«Ми знаємо, що в ці дні проходив саміт «Великої сімки«», саміт НАТО, тому путін мав завдання показати: «Я сильний, у мене є можливості, і я здатен ними скористатися. Робіть висновки, тисніть на Україну й ухвалюйте правильні рішення», - пояснив генерал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отими обстрілами *уйло лише додає люті Українцям!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні