--> Сильні дощі з грозами: якою буде погода на Волині 2 липня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сильні дощі з грозами: якою буде погода на Волині 2 липня

0
4
Сильні дощі з грозами: якою буде погода на Волині 2 липня
У вихідні, 2-3 липня буде спекотно, однак при цьому в багатьох областях пройдуть сильні дощі з грозами, повідомляє Діло.
Погода на вихідних

У суботу, 2 липня в Рівненській, Волинській, Львівській, Чернівецькій, Тернопільській, Івано-Франківській областях, а також на Закарпатті очікуються грози.

На прогулянку, шопінг чи зустріч варто захопити парасольку, оскільки негода може затягнутися на цілий день. Незважаючи на дощі, не забувайте про водний баланс – активно пийте звичайну воду (не менше 2 л на день) та сезонні компоти.

Алергопрогноз

Захисні маски все ще знадобляться алергікам – в Україні зберігається висока концентрація пилку лучних трав у повітрі. Рекомендується приймати душ та прати одяг після кожної прогулянки та по можливості встановити в помешканні один із сучасних бризерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні