--> TikTok видалять із Google Play та AppStore | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

TikTok видалять із Google Play та AppStore

0
5
TikTok видалять із Google Play та AppStore
В уряді США знову воюють із TikTok. Цього разу за справу взялася Федеральна комісія зв’язку (FCC). Її керівник, Брендан Карр, написав листа генеральному директору Alphabet (материнська компанія Google) Сундару Пічаї та голові Apple Тіму Куку з вимогою видалити TikTok з магазинів Google Play та App Store.

Повідомляє GSM info.

Карр переконаний, що китайська програма шпигує за громадянами США. Вона збирає дуже багато конфіденційної інформації і пересилає її прямо до Пекіна. Комісар заявив, що TikTok може зберігати чернетки, має доступ до історії пошуку, перехоплює натискання кнопок, відстежує біометричні дані, а також має доступ до тексту, зображень та відео з буфера обміну смартфона.

Брендан Карр назвав TikTok не просто додатком для обміну кумедними відео та мемами, а «вовком у овечій шкурі». Як докази він послався на дослідження, яке показало, що китайські співробітники TikTok мали доступ до особистих даних американських користувачів. Чиновник хоче, щоб Google та Apple або видалили TikTok зі своїх магазинів додатків, або надали письмове пояснення, чому вони можуть цього зробити, до 8 липня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні