Росіяни побили та замінували маленьку собаку

1
-3
Росіяни побили та замінували маленьку собаку
Під Макаровим окупаційні війська побили та замінували руденьку собачку.

Песика Лиса знайшли під Макаровим, що на Київщині. Він лежав у ямі зі сміттям. Люди хотіли дістати чотирилапого, але вчасно помітили, що пес був замінований, пише вечірній Київ.

«Від смерті його врятувало те, що він не міг ходити. Скільки він там пролежав — незрозуміло. Сапери його розмінували й передали патрулям. Попри все Лис дуже довірливий, хоча і лякливий», — зазначили в Зоопатрулі.

В реабілітаційному центрі його називають — миротворець, адже коли хтось із тваринок між собою не ладнає, він завжди намагається залагодити цей конфлікт. У нього є чутливість у травмованих лапках, тому є надія, що вони зможуть хоч частково відновитися.



«Але він потребує тривалої реабілітації, і ви можете йому допомогти у цьому», — звернулися зоопатрулі.

Необхідна сума: 37 000 грн

Номер карти банки: 5375 4112 0232 1704

Ще один песик, на ім’я Ріні, майже місяць чекав на свою господиню під будинком у Макарові. Але через путінських виродків — вона вже не повернеться…

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зоозахисники! Піднімайте колотнечу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні