--> Школи незаконно збирають у батьків гроші на бомбосховища | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Школи незаконно збирають у батьків гроші на бомбосховища

0
1
Школи незаконно збирають у батьків гроші на бомбосховища
З'явилася інформація, що у навчальних закладах з батьків збирають гроші на бомбосховища.

У Міністерстві освіти та науки відреагували на цю інформацію та заявили, що такі дії є неприпустимими та незаконними. Про це наголосив заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко в ефірі ТСН.

"Це взагалі якийсь, я не знаю, як це назвати. Тому що це абсолютно неприпустима ситуація. Якщо є якісь повідомлення з цього приводу, я буду дуже просити повідомляти відповідними засобами до Міністерства освіти та науки. Ми будемо ухвалювати певні адміністративні дії, щоб таких ганебних ситуацій не відбувалося більше", - підкреслив Вітренко.

До слова, у Києві готують школи до нового навчального року. Його планують розпочати стандартно, 1 вересня, у режимі офлайн. Прилеглі до шкіл території перевірять на наявність вибухонебезпечних предметів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні