«Мене особисто це вбило»: Подкопаєва прокоментувала мовчання Лорак

1
0
«Мене особисто це вбило»: Подкопаєва прокоментувала мовчання Лорак
Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва прокоментувала мовчання про війну в Україні своєї куми, співачки Ані Лорак, пише Правда Тут.

Артистка, родом з Чернівецької області, живе в росії та не коментує кривавих дій путіна.

Лілія, для якої Лорак була найліпшою подругою, зізналася, що навіть не намагалася зв'язатися з кумою.

Як розповіла спортсменка в інтерв'ю Славі Дьоміну, своїм мовчанням Кароліна вже висловила свою позицію.

«Я нічого їй не писала. Мені здається, що мовчання буває дуже чутним або гучним. Ані Лорак, ані її представник не зробив жодної заяви. Тому ми робимо висновки, що вона зробила те, що вона хотіла зробити. На жаль. Я все чекала, тому що кожен голос має значення. Кожен голос із такою кількістю фоловерів та прихильників — це такий щит, який треба було виставити. Тому що кожного дня вмирають діти, і ми як мами не можемо цього дозволити», - розповіла Лілія.

Лілія додала, що історія з Лорак – для неї болюча тема.

«Багато років дружби. Це моя краща подруга, це людина, на честь якої я назвала свою старшу доньку, і я, чесно кажучи, чекала, чекала до останнього, але коли минуло три місяці, і була повна тиша, то мене це вбило. Мене особисто це вбило», – зізналася зірка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вата і в Африці вата
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні