19-річний чоловік жорстоко зарубав 6 собак сусідки

0
-4
19-річний чоловік жорстоко зарубав 6 собак сусідки
На Одещині 19-річний чоловік з особливою жорстокістю зарубав шістьох собак своєї сусідки через те, що жінка не позичила йому гроші, повідомили у прес-службі поліції Одеської області.

1 липня до поліції звернулася жителька Тарутинської громади і повідомила, що хтось жорстоко убив її домашніх улюбленців.

Згодом поліціянти затримали 19-річного жителя. Як виявилося, уночі він забрався у двір до сусідки та, переконавшись, що господині немає вдома, убив собаку та п’ятьох цуценят. Матір-собаку він убив з допомогою знайденої на подвір’ї сокири, а її цуценят зарізав пилкою.

Такий вчинок він пояснив тим, що напередодні сусідка відмовилася позичити йому гроші – і молодик спланував таку помсту.

У фігуранта вилучили знаряддя злочину, тіла загиблих тварин направили на експертизу. Зловмисник не заперечував своєї причетності до цього злочину.

Чоловіку інкримінують жорстоке поводження, скоєне стосовно двох або більше тварин. Згідно зі стеттею, йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні