--> У росії з'явилася нова ціль на війні проти України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У росії з'явилася нова ціль на війні проти України

0
-5
У росії з'явилася нова ціль на війні проти України
У британській розвідці кажуть що бої в Лисичанську та навколо нього на Луганщині за останній тиждень посилилися. На даний момент, незважаючи на всі зусилля ЗСУ, війська росії просуваються вперед, повідомляє телеграм-канал Сьогодні.

Місто було останнім великим населеним пунктом Луганської області, що залишилося, під контролем України.

Тепер увага росії майже напевно перейде на захоплення Донецької області, більша частина якої залишається під Україною. Боротьба за Донбас і надалі буде виснажливою.

Російська блокада Одеси серйозно обмежує експорт зерна з України. Через це експорт сільськогосподарської продукції України у 2022 році навряд чи становитиме понад 35% від загального обсягу 2021 року.

Саме втручання росії у сільськогосподарський сектор України продовжує посилювати глобальну продовольчу кризу. Війна вже призвела до серйозних збоїв у ланцюжках постачання насіння та добрив, від яких залежать українські фермери.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні