Відключать десятки населених пунктів: де на заході України не буде газу

0
0
Відключать десятки населених пунктів: де на заході України не буде газу
Без газу: жителів Дрогобиччини попереджають про відключення від енергопостачання на дві доби.

Протягом двох днів без газопостачання будуть 32 населених пунктів у Дрогобицькому районі Львівської області. Як повідомляють в АТ «Львівгаз», це пов’язано з проведення планових робіт на мережах.

“У зв’язку з проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт на газових комунікаціях з 9:00 вівторка, 5 липня, тимчасово без газу будуть 59450 абонентів. Орієнтовний час робіт – 48 годин”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, газопостачання не буде у Дрогобичі, Бориславі, Стебнику та Східниці.

Також йдеться про низку сіл – Михайлевичі, Почаєвичі, Раневичі, Лішня, Монастир-Лішнянський, Унятичі, Медвежа, Рихтичі, Снятинка, Залужани, Старе Село, Брониця, Бистриця, Новошичі, Биків, Долішній Лужок, Озимина, Далява, Гаї Верхні, Гаї Нижні, Нове Село, Болехівці, Нагуєвичі, Ясениця, Попелі, Дережичі, Модричі та Новий Кропивник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні