Росіяни обстрілюють інтернати та школи

0
-4
Росіяни обстрілюють інтернати та школи
У більшості регіонів ніч проти 4 липня минула спокійно, проте російсько-окупаційні війська продовжували обстрілювати низку областей, внаслідок чого є жертви серед цивільних.

Про це йдеться у зведенні обласних адміністрацій станом на ранок 4 липня, передає Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Сумщина: внаслідок обстрілів постраждали п'ять громад: Зноб-Новгородська, Новослобідська, Великописарівська, Білопільська, Хотінська.

Також росіяни обстріляли Атинський психоневрологічний інтернат, внаслідок чого спалахнула пожежа. Зруйнований адмінкорпус та гуртожиток. Постраждали троє пацієнтів.

Харківщина: о четвертій ранку росіяни вдарили по школі в Харкові — виникла пожежа, частина будівлі зруйнована.

В області протягом доби окупанти завдавали артилерійських ударів по громадах Харківського, Ізюмського, Богодухівського районів. За добу по області 4 поранених і 3 загиблих.

Луганщина: окупанти закріпилися в Лисичанську. Ворогу також вдалося форсувати річку Сіверський Донець і захопити Білогорівку.

Донеччина: інтенсивність обстрілів збільшилася. росіяни обстрілюють Авдіївку, Бахмут, Краматорськ, Слов’янськ, Олексієво-Дружківку, Малинівку, Новополтавку.

За добу в області 9 загиблих, зокрема дитина. Також відомо про 25 поранених, з них одна дитина. Область залишається без газу і частково без води й електрики. Евакуація населення триває.

Херсонщина: тривожною залишається ситуація у Бериславському, Каховському та частині Херсонського районів. Напружена ситуація й у самому Херсоні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні