Українські жінки повинні будуть стати на військовий облік

2
-7
Українські жінки повинні будуть стати на військовий облік
Українкам, які з 1 жовтня стануть на військовий облік, не заборонятимуть виїжджати за кордон, — заявив радник глави МВС Віктор Андрусів, пише телеграм-канал Инсайдер UA.

з 1 жовтня, після того, як почне працювати процедура взяття жінок на військовий облік, тим, хто пройшов цю процедуру за законом, може бути заборонено залишати країну в період дії військового стану.

Проте Андрусів повідомляє, що такої заборони не буде.

Також у Міноборони скоротили перелік професій, яким потрібно стати на військовий облік.

Тепер у списку 14 спеціальностей та 6 професій замість раніше заявлених 35 професійних напрямків, які об'єднували понад 200 спеціальностей. З появою нових актуальних професій його можуть міняти. Цю редакцію надіслали на погодження.

Наразі до списку увійшли професії зі сфери медицини, електроніки, зв'язку, метрології та картографії, фінансів, бухгалтерського обліку та аудиту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повинні?!! А 95 квартал не повинен стати на облік? Чи він має кататися "Європами" з гастролями?
Відповісти
А "лєнка-скумбрія" вже стоїть на обліку?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні