У місті горить аеродром: дим видно за 10 кілометрів

0
17
У місті горить аеродром: дим видно за 10 кілометрів
В окупованому Мелітополі досі горить аеродром, в результаті чого дим видно за 10 кілометрів від міста, пише телеграм-канал Житель.

Місцеві ЗМІ пишуть, що на авіабазі постійно базувалося 5 вертольотів та близько 10 винищувачів, які щоранку здійснювали виліт у бік Запоріжжя.

Раніше мер Мелітополя Іван Федоров заявив: «Можна сказати, що Мелітопольського аеродрому, як військової бази рашистів, уже не існує: з третьої ранку після перших обстрілів вони почали евакуювати весь особовий склад звідти, а після другого удару о шостій ранку - вивозити всю техніку, яка вціліла».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні