Скільки жінок у лавах ЗСУ

0
-2
Скільки жінок у лавах ЗСУ
Наразі в українській армії служать понад 40 тисяч жінок. До цього числа входять як військові, так і наймані цивільні працівники ЗСУ.

Жінки справляються так само як чоловіки

Про це 24 каналу розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Вона зауважила, що некоректно говорити про те, в яких військах порівняно більше жінок, однак виділила кількох українських військовослужбовиць.

Так, Маляр розповіла, що в ЗСУ є абсолютно унікальна жінка – тренер з глибоководного військового дайвінгу. За словами заступниці очільника Міноборони, такі навантаження є дуже суттєвими навіть для чоловіків.

Чому я підкреслюю і виділяю чоловіків, бо більшість із них все-таки витриваліші у певних навантаженнях, це обумовлюється фізіологією. Так-от, у нас є жінки, які з цим справляються так само. Це дуже серйозний показник,
– пояснила Маляр.

Також вона розповіла й про Тетяну Остащенко – це пані генерал, яка очолює медичні сили та здійснює управління на вищому рівні. За словами Ганни Маляр, якщо поспостерігати за її роботою, не виникатиме думка – жінка це чи чоловік?

"Це справжня військова", – констатувала заступниця міністра.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні