--> В Україні зникне відомий банк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні зникне відомий банк

2
2
В Україні зникне відомий банк
З України можуть піти одразу два банки, один з яких Форвард Банк - його активи нещодавно заарештувала СБУ, пише телеграм-канал Гроші.

Реакція НБУ була досить неоднозначною і м'якою, але колишній заступник директора департаменту фінансової стабільності НБУ Євген Дубогриз вважає, що банку все одно доведеться залишити ринок.

«Це не прогноз, а найімовірніший розвиток подій. У нас зараз і так підвищена паніка у населення, тож дуже великі ризики, що з банку почнуть швидко забирати гроші», – вважає експерт.

Ще однією слабкою ланкою в банківській системі сьогодні є «Альфа-банк», який належить Фрідману.

Фінансовий експерт Олексій Комаха висловив сподівання на те, що фінустанова також буде ліквідована за допомогою втручання СБУ.

Чому саме ці банки

Справа в тому, що після початку повномасштабної війни в Україні доля всіх банків з російським капіталом у нашій країні була вирішена наперед.

Євгеній Дубогриз підкреслив, що у них немає майбутнього, як би не намагалися вони змінювати та «тасувати» акціонерів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наскільки мені відомо альфа-банк кацапський.
Відповісти
Так і є, тому і зникне все кацапське.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні