У армії рф з’явилися ознаки виснаження: що це означає для України

1
2
У армії рф з’явилися ознаки виснаження: що це означає для України
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що за чотири місяці після початку повномасштабного вторгнення з’явилися ознаки виснаження арсеналу росії і вона більше не має сил для проведення атак більш ніж на одному фронті, пише НВ.

Після перших тактичних помилок росія знайшла дієву стратегію. На початковому етапі вторгнення російські війська намагалися здійснити прориви углиб української території. Вони значною мірою зазнали невдачі та втратили елітні підрозділи. Зараз армія рф наступає повільно під прикриттям артилерії.

Данілов підтвердив, що росія збирає «дуже велику концентрацію артилерії та бронетехніки на кожному квадратному кілометрі, з якою ми не в змозі впоратися». У результаті вони набувають переваги, тому Україна зараз змушена вести оборонну війну.

Українські сили прагнуть уповільнити поступ росії, виснажуючи їх і готуючись до контратаки, коли вони зможуть застосувати більше західної зброї.

За словами Данілова, прибуття в Україну РСЗВ HIMARS дали ЗСУ можливість дотягнутися до раніше недосяжних цілей російської армії, зазначивши, що російські сили «беззахисні» перед цими ракетними системами.

Він додав, що Україні знадобляться ще десятки HIMARS.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виснаження? А територію потрохи хто захоплює-марсіяни?!! Краще вже жував би .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні