--> Чоловіку через поріз під час стрижки ампутували палець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловіку через поріз під час стрижки ампутували палець

1
-1
Чоловіку через поріз під час стрижки ампутували палець
Людям в окупованому Маріуполі ампутують кінцівки навіть за незначних поранень, все через відсутність медикаментів, - міськрада, пише Цензор Нет.

«Замість лікування людям відрізають кінцівки. Яскравий приклад: нещодавно один з жителів поранився під час стрижки нігтів. В результаті було занесено інфекцію. Лікарям, через відсутність медикаментів, довелося провести ампутацію. У XXI сторіччі людина залишилася без пальця через звичайний поріз!» - йдеться в повідомленні.

В міськраді зазначили, що такі «швидкі рішення» ухвалюються постійно.

«Лікування неможливе, тож людей просто калічать. Такий «руський мир» принесли окупанти до нашого міста», - підсумували в мерії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А через відрізаний палець інфекція в рану не попаде?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні