--> Хто першим дізнався про війну і виїхав з України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто першим дізнався про війну і виїхав з України

2
2
Хто першим дізнався про війну і виїхав з України
Українська модель та співачка Даша Астаф'єва назвала людей, які, на її думку, перші дізналися про повномасштабний напад росії на Україну, пише Обозреватель.

За словами зірки, ними стали коханки депутатів, які незадовго до початку ракетних обстрілів покинули державу.

Астаф'єва розкрила, що не підтримує позицію людей, які без нагальної потреби переїхали з України, а не залишилися допомогати. Зокрема, зірка згадала про приближене коло українських депутатів, яке нібито відразу дізналося про майбутню небезпеку.

«Смішно, але до початку війни коханки депутатів перші були в курсі. Вони перші взяли свої соболеві шуби, свої Birkin (елітний бренд аксесуарів - ред.) і втекли», – розповіла модель.

Вона також заявила, що була б рада, якби такі люди залишилися за кордоном, адже в Україні їм не місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто виживе в Україні не дозволить вїхати нікому,хай всі живуть там вони не захищаои Україну,а вїдуть по блату- забити тут!
Відповісти
Сцикун Палиця він завжди попереду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні