Що загрожує Україні з боку Білорусі

1
-9
Що загрожує Україні з боку Білорусі
Загроза ракетного обстрілу України з боку Білорусі зберігається ще як мінімум на три місяці, повідомляє Волинь24 у своєму телеграм-каналі.

Повідомляється, що дію зони обмеження для польотів усіх типів цивільних повітряних суден продовжили з 8 липня до 7 жовтня 2022 року. Він був запроваджений на півдні країни з початком російського вторгнення в Україну.

Саме з півдня Білорусі і відбуваються запуски ракет територією України. З початку війни з території Білорусі українськими містами було запущено не менше 689 боєголовок.

Таким чином, загроза ракетного обстрілу зберігається мінімум на 3 місяці.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А через три місяці у них що ракети закінчаться? Чи війна закінчиться? Даже якщо *уйло скопитається не факт що військові дії припиняться-там у них "колективний *уйло".Так що робити такі прогнози невдячна справа.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні