Росія буде бомардувати Україну ракетами ще кілька місяців

1
0
Росія буде бомардувати Україну ракетами ще кілька місяців
Загалом у росії початку війни було майже 7000 ракет середньої та близької дальності дії (до 5500 км). З них майже половина - невисокоткові ракети Х-22, Х-55, комплексів «Точка-У», пише УНІАН.

Погана новина – цих ракет понад 2000 і їх може вистачити ще кілька місяців бомбардувань. А їхня неточність може призвести до жахливих наслідків.

Оскільки росія не розраховувала на тривалу війну, вона активно використовувала точні ракети, при тому, що їх запас не був надто великим (2000-3000 одиниць). Швидше за все, ракет «Калібр» та «Іскандер» у рф залишилося небагато.

Підтвердженням цього є те, що росія використовує не лише старі та дешеві ракети, а й нові та дорогі. Зокрема, протикорабельні ракети П-800 «Онікс» вартістю понад $1 млн за одиницю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це уже просто агонія - буряти, чечени, ракети, путін..... усе закінчується це просто кінець Вєлікому дурдому
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні