У Рівному заборонили їздити на автомобілях

4
10
У Рівному заборонили їздити на автомобілях
Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив, що у Рівному та області ввели заборону на використання феєрверків та їзду на автомобілях, які не оснащені глушниками, пише Главком.

«Офіційно. Рішенням Ради оборони області на Рівненщині заборонено продаж та запуск феєрверків, салютів і інших піротехнічних засобів», – йдеться в повідомленні.

Крім цього заборонено рух транспортних засобів, у конструкції яких є система випуску відпрацьованих газів з прямотоком та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач (рух автомобілів та мотоциклів без глушників).

Коваль додав, що такі правила діятимуть до скасування режиму воєнного стану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені це не подобається з машинами.
Відповісти
Ще б вашому виданню заборонили б писати статті такого плану, що то за брехлива назва ? Чи рейтинг набиваєте ? Лишній раз забираєте в людей час на прочитання очєрєдного брєда.... Якщо назва Заборонили їздити на машинах то люди вже подумали що всі пішки ходять, на велосипедах їздять, поїздом, автобусом, тролейбусом, трамваєм, ну ніяк не очікують що це лише деякій категорії автомобілів заборонили....
Відповісти
Ви там їбанулись з заголовками?
Відповісти
Як взагалі дозволили на загал випускати такі авто? Це що спецтехніка, чи гоночні авто? Мають же бути певні шумові стандарти, обмеження шумового забруднення, і власників такого авто треба штрафувати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні