Пролунав потужний вибух: підірвали склади боєприпасів

0
9
Пролунав потужний вибух: підірвали склади боєприпасів
Сергій Хлань, радник голови Херсонської обласної військової адміністрації, розповів, що близько о 5 годині ранку 8 липня був потужний вибух у Новій Каховці, очікується офіційне підтвердження про влучання по ворожих складах

Про це він розповів в етері телеканалу "Еспресо".

"Послідовно наші збройні сили винищують склади зі всіма запасами окупантів. Вчора, 7 липня, була 25 серія Чорнобаївки, у якій розтрощили скупчення ворожої військової техніки. А сьогодні з ранку, 8 липня, був потужний вибух у Новій Каховці з детонуванням, яке тривало ще певний час. Тобто влучні попадання у склади з боєкомплектами, які вони вже розташовують якомога далі від лінії фронту, сподіваючись на безпечний тил, стають традицією", - зауважив Сергій Хлань.

Радник голови Херсонської ОВА вважає, що винищуючи тилові запаси ворога, ми зможемо вже спокійно починати контрнаступальні дії, і це певна підготовка, тим більше останніми днями є інформація про постійні вибухи на складах окупантів у Херсоні, Чорнобаївці, Новій Каховці та в інших населених пунктах.

"Це вже третій приліт у Нову Каховку, вже третій раз знищуються там склади. У Новій Каховці окупанти постійно передислокуються і була інформація, що вони хотіли перебазувати склади у Каховку, але, як бачимо, передислокували в інше місце і зранку влучне попадання. Офіційне підтвердження ще чекаємо", - зазначив Хлань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні