На околицях Миколаєва пролунало два вибухи

1
-9
На околицях Миколаєва пролунало два вибухи
Сьогодні, 8 липня, через російські обстріли постраждала Березнигуватська громада у Миколаївській області та околиці міста, пише 24 канал.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповів, що пролунали два вибухи, на щастя обійшлося без жертв, зараз активно йде оцінка збитку, але ракета влучила у поле.

«За останній тиждень по Миколаєву працює дивізіон С-300. В одному такому 12 ракет, не всі вони вилітають, але це перероблені ракети із GPS-навігацією. Ними вони і вражають цілі, здебільшого це інфраструктурні об'єкти та сільгосп виробники», – каже Віталій Кім.

Кім зазначив, що станом на зараз, похибка таких ракет складає від 600 метрів до 1 кілометра.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БерезнЕгувате, а не Березнигувате два вибухИ, а не вибуха. Не можна так!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні