Скільки українців готові піти на територіальні поступки росії

1
-1
Скільки українців готові піти на територіальні поступки росії
Незважаючи на зростаючу психологічну напругу в суспільстві, українці не втратили здатності налагоджувати своє життя навіть за умов повномасштабної війни, пише Донбас 24.

За словами соціолога, директора Інституту соціології НАН України Євгена Головахи, рівень життєстійкості українців не знизився за останні кілька місяців.

«Не зростає і те, що вони називають індексом виснаження. Тобто, хоча люди й переживають, їхня здатність до налагодження життя не падає», - каже соціолог.

Зазначається також, що українці не втомилися від спротиву ворогу. Влада та армія мають високий рейтинг, а переважна більшість громадян схвалює європейський вектор країни та прагнення до НАТО.

«Люди не готові заради миру погоджуватися на умови росії. Навпаки, за даними Київського міжнародного інституту соціології, 80% населення не хоче йти на будь-які територіальні поступки», - каже Євген Головаха.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Решта 20% прихильники зажопників, і кандидати на депортацію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні