Астролог розповів, коли на Україну чекають глобальні зміни

0
-4
Астролог розповів, коли на Україну чекають глобальні зміни
Найближчі 20 років на світ чекають глобальні зміни, очікується створення нових міждержавних об'єднань, такий прогноз зробила астрологиня Ольга Медвецька, пише УНІАН.

«Ми покладаємо такі великі надії на рішення про подальше включення України до складу нібито надійних та стійких міжнародних організацій. Але моя думка така – не варто плекати завищені очікування та ілюзії щодо цього. Не в тому сенсі, що нас туди не візьмуть чи буде не так добре, як нам хочеться. Справа в тому, що ми зараз стоїмо на порозі нової ери. Початок відбудеться у березні 2023 року», - зазначила вона.

За прогнозом астролога, у світі створять нові міждержавні об'єднання, які характеризуються демократичними принципами: «Основою будуть дружні, братерські відносини між країнами-учасницями. Там не буде ієрархії, буде рівність учасників один перед одним».

«Тому Україна, швидше за все, йтиме саме у напрямі таких організацій. Чи довго ще існуватиме існуючі міжнародні організації – велике питання. Принаймні, щоб продовжувати свою роботу, вони мають змінити свою структурну організацію та принципи. Бо надто закоренілими вони стали», – додала Медвецька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні