Росія відстає від графіку захоплення України

0
5
Росія відстає від графіку захоплення України
У міноборони Сполучених Штатів зазначили, що прогрес у росіян дуже повільний та надзатратний.

На п'ятому місяці повномасштабного військового вторгнення в Україну Росія дуже відстала від свого графіка в наступі на Донбас. Натомість українські війська показують гарні результати в боях. Про це у п'ятницю, 8 липня, заявив на брифінгу високопоставлений представник Пентагону.

"Якщо росіяни досягають прогресу, то надто поступового, вкрай обмеженого і надзатратного, і тільки на окремих невеликих ділянках Донбасу. Вони надто відстають від визначених ними термінів. Їм надто далеко до визначених ними цілей", – йдеться в повідомленні на сайті Пентагону.

У Пентагоні також зазначили, що Україна почала здійснювати ефективні локалізовані контрнаступи.

"Ми дедалі частіше спостерігаємо, що українці спроможні використовувати системи HIMARS, щоб значно перешкоджати можливості росіян просуватися навіть там, де вони так складно і повільно наступали. Тому ми навіть не допускаємо думки про те, що Росія може виграти таку велику битву", – заявив чиновник.

Нагадаємо, Конгрес США відправив військову допомогу ЗСУ на мільярд доларів, яка містить чотири системи HIMARS та безліч іншого озброєння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні