На Волині 92-річну жінку мучить власна донька, ВІДЕО

2
-1
На Волині 92-річну жінку мучить власна донька, ВІДЕО
92-річна мешканка села Піддубці до жаху боїться власної доньки. Бабуся запевняє: над нею знущається її дитина. А після того, як старенька подарувала хату онучці іншої доньки, яка доглядає за нею, сестри стали фактично заклятими ворогами.

Конфлікти й суперечки з батьківського обійстя перекочували у судові зали, де одна дочка відсуджує хату, в якій живе старенька, а інша – засуджує свою сестру за знущання над матір’ю, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Галина Літвінчук мешкає сама. Однак відвідини молодшої доньки для неї завжди перетворюються у жах. Після такого ставлення молодшої доньки до себе жінка вирішила переписати хату й присадибну ділянку на онуку старшої доньки.

Старша донька Олена мешкає неподалік і часто навідується до матері, тож, каже, доводилося неодноразово бачити на власні очі, як сестра знущається над мамою.

«Сестра каже: ти маму забери до себе, а їм буде хата. Я такого не бачу», – наголосила Олена.

Після того, як Галина Літвінчук переписала хату на онуку, то молодша донька сварилася не лише з матір'ю, а й збиткувалася над будинком. Одного разу навіть зламала двері ломом, аби потрапити всередину.

Поліція на виклики сюди їздить регулярно, одначе результатів жодних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подаруйте своїй мамі всю любов,яка є у ваших серцях,бо дуже мудрі і повчальні слова звучать в пісні : Вони - прозріють, але пізно буде:
Черешня всохне, мати - одцвіте
Відповісти
Стандартна ситуація,мати ще жива,а вже дільож пішов,по справедливому50/50-бабуля не права!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні