Українців закликають негайно евакуюватися

0
1
Українців закликають негайно евакуюватися
Віцепрем'єр-міністр, міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук звернулася із закликом до мешканців тимчасово окупованих районів Херсонської та Запорізької областей евакуюватися всіма можливими способами

"Евакуація триває, і люди про неї знають. Горизонтальна система комунікації дуже добре діє. І ті хто виїхав, і волонтери знають шляхи, ми приєднуємося. Я не буду зараз публічно про це говорити, бо це безпека людей, які сьогодні там везуть наших людей, евакуюючи їх із цього пекла, в якому вони опинилися", – звернулася міністр до людей в ефірі загальнонаціонального телемарафону у п'ятницю.

Верещук наголосила, що українські військові звільнятимуть тимчасово окуповані території, а противник використовує місцеве населення як живий щит.

"Наша артилерія має працювати, тому що деокупація включає збройне застосування сили, ми ж розуміємо це", - пояснила вона.

За словами віцепрем'єра, у разі депортації людей до Росії будуть задіяні будь-які можливості для повернення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні