Росіяни спалюють українські поля з пшеницею

2
-14
Росіяни спалюють українські поля з пшеницею
Поліція відкрила кримінальні провадження щодо знищення врожаю в Херсонській області військовими РФ.

Через обстріли ліквідовувати пожежі на деокупованих територіях важко, а на в окупованих регіонах росіяни навмисно не дозволяють це робити. Крім того, загарбники знищують склади з зерном, сільськогосподарську техніку та сонячні електростанції.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

Протягом тижня майже щодня фіксувалися пожежі через обстріли армії країни-агресорки. Біля села Розлив Білозерської територіальної громади сталося загоряння 12 гектарів посівів зернових культур. В Олешківській ТГ загорівся сосновий ліс. Втім, через присутність там окупаційних військ пожежі ніхто не зміг гасити.

Внаслідок обстрілу Генічеського району спалахнула пожежа на полі біля селища Новоолексіївка та села Новопокровка. Вигорів врожай та сільськогосподарська техніка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цьогорічний врожай палять.А влада зі шкури лізе хоче розпродати зерно зі сховищ.Схожість з заявою -"ми можемо збільшити фінансування армії але за що будемо класти асфальт"- Це що , влада хоче влаштувати голодомор українців?!!!
Відповісти
росіяни гірші за німців правду каже баба з Сокирич, це просто людоїди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні