--> Як інопланетяни можуть спілкуватися між собою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як інопланетяни можуть спілкуватися між собою

1
-3
Як інопланетяни можуть спілкуватися між собою
Те, що людство ще не встановило зв'язок із позаземним розумом, не обов'язково означає, що його не існує. Можливо, позаземні цивілізації перебувають набагато далі в космосі, і ми поки їх не можемо виявити, пише ТСН.

Вчені запропонували нову теорію, яка передбачає, що інопланетяни можуть спілкуватися в міжзоряному просторі за допомогою квантового зв'язку.

Нове дослідження передбачає, що частинки світла або фотони, які можна було б використовувати як квантові частинки у квантовій системі зв'язку, можуть подолати сотні тисяч світлових років відстані, що понад розмір нашої галактики.

За словами вчених, потенційні представники позаземних цивілізацій можуть надсилати великі обсяги інформації на далекі відстані. І, можливо, так само інопланетяни намагаються зв'язатися і з нами. Але для розшифровки квантового сигналу з космосу може знадобитися повністю робочий квантовий комп'ютер.

Хоча квантовий зв'язок не розв'язує ще одну проблему — це питання відстані. Інформація не може переміщатися в космосі швидше за швидкість світла, а отже, чим більша відстань, тим довше йтиме сигнал. За словами вчених, теоретична можливість отримати квантовий сигнал від потенційних інопланетян все ж таки існує.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах, оті вчені не вивчили глибини океанів,оте що під ногами , а полізли в міжгалактичний космос з різними гіпотезами які ані підтвердити ані спростувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні