--> Як українські військові працюють під постійними обстрілами, вогнем та авіацією. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як українські військові працюють під постійними обстрілами, вогнем та авіацією. ВІДЕО

0
-3
Як українські військові працюють під постійними обстрілами, вогнем та авіацією. ВІДЕО
Основні завдання Максима – саперна справа, будування та облашування мостових переправ, обслуговування та технічний супровід автомобільних доріг. Цій науці його навчили в Національній академії сухопутних військ, пише Армія інформ.

Хтось вважає, що воїни-понтонери виконують завдання за призначенням лише в тилу. Але це не завжди так… Від початку повномасштабного російського вторгнення офіцер виконував завдання у районі Демидівки, що на Київщині, а пізніше – Ізюмський напрямок на сході України.

– Так сталося, що ми були на передньому краї, бо лінія зіткнення простягалася уздовж річки Сіверський Донець на території Луганщини. На одному березі – ми, на іншому – противник. Доводилось працювати під обстрілами ворожої артилерії та мінометів, – розповідає Максим. – В один із днів ми наводили паром у той час, коли по нас працювала навіть російська авіація.

У кожного було відчуття відповідальності за загальну справу.

– Обстріли не припиняються, час минає, а ти розумієш, що, окрім нас, це завдання ніхто не виконає. Позаду нас війська чекають на переправу. Так само під вогнем. Збираєш волю в кулак і робиш свою справу. Були випадки, коли, діставши поранення, мої підлеглі продовжували виконувати бойове завдання. Я зі свого боку зробив усе, аби врятувати їхнє життя та максимально зберегти здоров’я, але, на жаль, не обійшлося без втрат.

Це наша земля й ми будемо захищати її до кінця, − говорить офіцер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні