У Львові знизять податки для підприємців

0
5
У Львові знизять податки для підприємців
Депутати планують внести зміни до ухвали про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради, пише Варіанти.

Комісія підприємництва Львівської міської ради запровадила зміни до ухвали "Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки".

Як заявив член комісії, депутат фракції Варта Орест Печенко, у минулому році цей податок міська рада підняла до 1,5% через зростання економіки та капіталізації нерухомості.

"Втім, зараз у час війни для багатьох підприємців ці суми є надто великі, позаяк багато приміщень простоюють. Тож ми пропонуємо для того, щоб підтримати львівський бізнес, повернутись до попередньої ставки і ввести пільговий показник на наступний рік – 1%, а для промислових приміщень буде пільгова ставка – 0,1%" – пояснив Печенко.

Додамо, що у період воєнного стану львівським підприємцям пропонують також ваучери на релокацію у розмірі до 100 тис. грн, компенсаційні ваучери – до 300 тис. грн та інвестиційні – до 500 тис. грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні