Лукашенко заявив,що у війні в Україні винні США, які загрожують і Білорусі

1
-3
Лукашенко заявив,що у війні в Україні винні США, які загрожують і Білорусі
Сьогодні, 12 липня, самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко влаштував прийом для випускників військових вишів та заявив, що глобальна система безпеки руйнується західними країнами під відкритим керівництвом США, що призвело до конфлікту в Україні, пише Наша Ніва.

«Мабуть, переможені «хрестоносці» з Північноатлантичного альянсу раптом вирішили, що настав зручний момент для чергового «кидка на схід», забувши, чим закінчувалися подібні походи для їхніх історичних попередників», – сказав він.

Лукашенко зазначив, що посилюється тиск на Білорусь не тільки у військово-політичній сферах, а й в інших сферах, насамперед, в економічній та інформаційній сферах.

«Це ще раз підтверджує, що проти Білорусі розв’язана повномасштабна гібридна війна, яка завжди носить наступальний характер. У цій війні беруть участь як національні, так і коаліційні структури Північноатлантичного блоку, які спеціалізуються на проведенні психологічних операцій і диверсійних дій у кіберпросторі.

Водночас лукашенко розкритикував союзників по ОДКБ і СНД за вичікувальну позицію.

«Масований тиск призвів до того, що, на жаль, деякі наші союзники по ОДКБ і СНД займають, м’яко кажучи, вичікувальну позицію. Але в той же час політика Білорусі не похитнулася, ми ведемо діалог з країнами, які поважають нашу думку і наші інтереси», – сказав Лукашенко.

Він додав, що ніколи в сучасній історії Білорусь не стикалася з таким безпрецедентним рівнем загроз і викликів національній безпеці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чого ви на США не напали?!
Воно переймається "національною безпекою"! Після того як ти здав свою країну кацапам твоя країна перестала бути країною!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні