--> Чоловік в Україні продавав жінок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік в Україні продавав жінок

0
-4
Чоловік в Україні продавав жінок
Слідчі поліції області завершили досудове розслідування та передали прокурору Чернігівської обласної прокуратури для направлення до суду обвинувальний акт щодо організатора сучасної работоргівлі. Чоловіка викрили Міграційна поліція спільно з СБУ.

Про це повідомили в поліції Чернігівської області, пише Чеline.

Правоохоронці встановили, що українських жінок вербували для продажу в сексуальне рабство до Німеччини під виглядом працевлаштування на високооплачувану роботу. До організації каналу постачання секс-рабинь за кордон був причетний 29-річний громадянин однієї з країн Євросоюзу. Цю особу розшукував Інтерпол за скоєння кримінального злочину.

Потерпілими від дій зловмисників ставали жінки, які мали фінансові труднощі. Підозрюваний пропонував їм нібито легальне працевлаштування в Європі. Оформлення документів для виїзду за кордон і переїзд до місця роботи здійснювалися коштом работорговця. Таким чином, жінки потрапляли в боргову залежність від свого майбутнього «працедавця».

За кожну завербовану та переправлену за кордон жінку зловмисник отримував від своїх закордонних партнерів від 2-х до 3-х тисяч євро.

У результаті проведених оперативних заходів правоохоронці запобігли незаконному переправленню за кордон трьох жінок із Чернігова.

За цим фактом поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти років із можливою конфіскацією майна.

Наприкінці минулого тижня слідчі поліції Чернігівщини завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні та передали його матеріали з обвинувальним актом прокурору Чернігівської обласної прокуратури для направлення до суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні