Україні передадуть 10 німецьких танків, — ЗМІ

1
2
Україні передадуть 10 німецьких танків, — ЗМІ
Іспанія може передати Україні танки Leopard 2А4 та бронетранспортери M113, які перебувають на озброєнні її армії, про що повідомляє Infodefensa з посиланням на інсайдерську інформацію, пишуть Діалоги.

Зокрема, стверджується, що ЗСУ можуть отримати від Іспанії 10 німецьких танків Leopard 2А4 та 20 бронетранспортерів M113.

Передбачається, що спочатку танки Leopard 2А4 та бронетранспортери M113 будуть модернізовані на території Іспанії. Наша країна оплатить ці роботи за рахунок грошей Європейського фонду миру Євросоюзу.

Потрібно зазначити, що за даними Infodefensa, уряд Іспанії ще не ухвалив рішення про передачу важкої військової техніки Києву. Нині це питання опрацьовується.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сподіваюся що з танками не буде так як з шоломами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні