--> Російські винищувачі атакували українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російські винищувачі атакували українців

0
Російські винищувачі атакували українців
На Південному напрямку відбувся повітряний бій між українськими пілотами та російськими окупантами.

Пара українських штурмовиків атакувала ворожі склади у Херсонській області і зазнала атаки збоку винищувачів окупантів. Про це повідомляють в оперативному командуванні "Південь".

"Парою наших штурмовиків завдано удар по складу боєприпасів та скупченню противника в районі Новопетрівки на Херсонщині. 3 ворожі винищувачі намагалися завадити нашій авіації шляхом пуску двох ракет “повітря - повітря”. Втрат серед нашої авіації немає", - повідомили в командуванні.

На жаль, пуск ворожих ракет забрав життя мирної жительки Баштанки на Миколаївщині. Ракети окупантів влучили в місцеву котельню поруч з будівельним магазином і смертельно поранили жінку. Також одна з ракет потрапила в поле за містом і сталося займання.

Рятувальними підрозділами пожежу оперативно ліквідовано. Інших жертв нема.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні