На яких напрямках росіяни планують атакувати

0
На яких напрямках росіяни планують атакувати
Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вкотре наголосили, що російська армія, після захоплення Лисичанська, взяла "оперативну паузу" для відновлення своїх наступальних дій.

Про це йдеться у щоденному звіті ISW.

Після захоплення Лисичанська, що на Луганщині, війська РФ продовжують перегрупування, відпочинок, переобладнання та відновлення.

Також окупанти бомбардують критичні райони, щоб створити умови для майбутнього наступу та проводити обмежені зондувальні атаки.

Експерти зауважили, що оперативна пауза не означає повне припинення бойових дій та атак, однак у РФ вже декілька днів поспіль не оголошують про захоплення нових населених пунктів.

“Поточні російські наступальні дії, ймовірно, спрямовані на підготовку до майбутніх наступів, час яких залишається невідомим”, – наголосили аналітики.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні