Орки бояться їхати в Крим

0
Орки бояться їхати в Крим
Кількість туристів, які відвідали Крим за червень, виявилася на 40% меншою за аналогічний торішній показник.

Маріонетковий голова окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявив, що кількість туристів, які відвідали Крим за червень, виявилася на 40% меншою за аналогічний торішній показник, пише Корреспондент.

"По червню ми брали динаміку, аналізуючи тільки колективні засоби розміщення, без приватного сектору, – 815 тисяч відпочиваючих. Порівняно з минулим роком – менше на 40%, з 2019-м – тільки на 12%. Розуміємо, що сезон повноцінно не відбувся", – визнав Аксьонов.

Кремлівський ставленик сподівається, що туристична логістика в окупованому Криму зміниться наступного року – "через відкриття курортів у Херсонській та Запорізькій областях".

"Наступний рік буде іншим. Я впевнений, буде відкрито курорти в Херсонській, Запорізькій областях, інших областях України. Крим буде транзитним регіоном, інші регіони приєднаються до процесу. Сама логістика турпотоків зміниться наступного року. Це вже буде інша реальність, інші виклики, але впевнений, що ми з ними впораємося", – заявив Аксьонов.

Глава Ростуризму Зарина Догузова вважає, що падіння турпотоку не буде критичним і не перевищить 30%, але, за прогнозами, "туристів" у Крим приїде на 30-50% менше, ніж у 2021 році. Також вона впевнена, що Кримський півострів у перспективі 5-10 років має "стати еталонним, якісним, сучасним цілорічним курортом, який нічим не поступатиметься найкращим світовим аналогам".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні