ПриватБанк перейшов на нову систему: що треба знати українцям

3
ПриватБанк перейшов на нову систему: що треба знати українцям
Державний Приватбанк почав працювати на хмарній платформі Visa Cloud Connect та використовувати новий спосіб безпечного підключення до VisaNet через “хмару”.

Перенесення послуг у хмарне сховище забезпечує безперервний доступ клієнтів до фінансових послуг (карти, цифровий банкінг, банківські послуги, доступ до готівкових коштів тощо) у будь-який час, а також гарантує фінансову безпеку по всій країні.

Також за допомогою платформи Visa Cloud Connect клієнти банку із відповідних хмарних інфраструктур зможуть підключатися до VisaNet для обробки транзакцій, пише GSM info.

Рішення Visa Cloud Connect створено для того, щоб допомогти банкам-клієнтам та партнерам з існуючою хмарною інфраструктурою обробки даних підключитися до Visa, усуваючи залежність від телекомунікаційної інфраструктури.

Хмарна платформа приймає та здійснює авторизації для всіх типів карт та транзакцій, у тому числі транзакцій без участі Visa. Крім того, Visa Cloud Connect може відправляти та отримувати пакетні файли в основні системи обробки VisaNet та з них.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нічого не зрозумів гроші в хмарі затєйнікі ))))))
Відповісти
ваші гроші підуть в хмару. не шукайте їх
Відповісти
то якщо над нами жодної хмари зараз нема то банкінг не працюватиме?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні