--> У Кремлі готуються до програшу війни в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Кремлі готуються до програшу війни в Україні

2
9
У Кремлі готуються до програшу війни в Україні
Радник голови Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним розповів, що росія зараз поїзд, який летить у прірву, пише ТСН.

«Російське керівництво зрозуміло, що воно програє. І мені здається, що заходи, які воно вживає - це заходи післявоєнного устрою держави, яка програла війну. У них є люди, які сподіваються, що їм вдасться втримати Донецьку та Луганську області та на цьому торгуватись.

Сьогоднішні переговори у Стамбулі щодо вивозу зерна показали, що із Заходом можна домовитись, але нічого не буде вирішено. Росія вже мертва. Це потяг, який їде у прірву. І я дуже хочу показати на цей процес, бо російські солдати та офіцери, судячи з їхніх перемовин, починають розуміти, що війну вони уже програли. Громадяни РФ починають про це здогадуватись, дивлячись на ситуацію в холодильнику. І тут питання, а чим це все закінчиться. Війна триває 5 місяців, значить їм весь цей час брехали про «спецоперацію» а якщо це триватиме далі, то що буде із гаманцями. А головне, для чого це», - пояснив Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Росії не має є колишня історична територія населена істотами орками людожерами без роду і племені це сифіліс планети Земля
Відповісти
Ага, програє. А ОП все якісь перемовини з "програючими" мутить. Для чого? Щоб *уйлу пику зберегти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні