--> Росіяни випустили 9 ракет по цивільним у Миколаєві | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни випустили 9 ракет по цивільним у Миколаєві

0
Росіяни випустили 9 ракет по цивільним у Миколаєві
14 липня під час ранкового обстрілу Миколаєва 9 російських ракет влучили у готель у центрі міста, пошкодили будівлю торговельно-розважального центру, у два навчальні заклади та у інші соціальні об'єкти. Про це повідомир мер Миколаєва Олександр Сєнкевич у Telegram, а також Миколаївська ОВА у Telegram.

"Центр міста. Готель "Миколаїв". Ударною хвилею та уламками пошкоджена і будівля торговельно-розважального центру навпроти", - сказав мер міста.

Мер додав, що наразі на місці події працюють комунальники. Вони вже розчистити від уламків та сміття проїзд для автомобілів. Наразі зачищають решту території навколо, повідомив Сєнкевич.

За даними Миколаївської ОВА, окупанти випустили по місту 9 ракет. У результаті влучань також пошкоджені два навчальні заклади і об’єкт транспортної інфраструктури. Одна людина отримала поранення.

Вранці 14 липня Сєнкевич повідомив, що під час повітряної тривоги в Миколаєві пролунали вибухи, і що загарбники знову поцілили в низку цивільних об’єктів у місті.

У місті Баштанка Миколаївської області від влучання боєприпасів та уламків сталася руйнація житлового будинку. В ході обстеження місця події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка, якого вибуховою хвилею відкинуло від будинку на відстань близько 30 метрів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні