За порушення комендантської години каратимуть по новому

0
За порушення комендантської години каратимуть по новому
У Верховній раді зареєстрований проект змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення. Пропонується ввести штрафи за порушення встановлених обмежень в умовах дії воєнного стану.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на проект закону № 7553.

"Враховуючи, що режим комендантської години в умовах воєнного стану до 24.02.2022 року не запроваджувався на території України, відповідальність за порушення відповідних обмежень відсутня у діючих нормативно-правових актах", - йдеться в пояснювальній записці до проекту.

Згідно з проектом, порушення комендантської години, тобто перебування у певний період доби, під час дії воєнного стану, на вулицях та в інших громадських місцях або рух транспортних засобів, без спеціально виданих перепусток або посвідчень, - тягне за собою попередження або накладення штрафу від 510 до 850 гривень.

За повторне порушення протягом року пропонується штраф від 1700 до 3400 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні