--> Стало відомо звідки росіяни обстріляли Вінницю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо звідки росіяни обстріляли Вінницю

0
Стало відомо звідки росіяни обстріляли Вінницю
Всього було випущено три ракети типу "Калібр".
14 липня росіяни завдали удари по Вінниці із малого ракетного корабля рф. Загинуло 23 людей, з них 3 дітей.

Ракетну атаку російські окупанти здійснили біля мису Фіолент (міст Фіолент розташований у південно-західній частині Криму, в Балаклавському районі Севастополя). Про це повідомили в оперативному командуванні “Південь”.

“Противник продовжує ведення оборонних дій, а також застосовує ракетні та авіаційні удари. Малим ракетним кораблем з району мису Фіолент був здійснений пуск трьох ракет типу “Калібр”, що потрапили по Вінниці”, – йдеться в повідомленні ОК.

Також наголошується, що через наростання шторму корабельне угруповання ворожого флоту знову змінило склад: у готовності до ракетних ударів знаходяться три ракетні кораблі з 24 ракетами на борту, також залучені два великі десантні кораблі.

Як повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов, на Вінниччині оголошено жалобу за загиблими унаслідок російського теракту.

“23 загинуло. Троє дітей. 3 дітей. Серед яких, 4-річна “сонячна” Ліза. Тіла двох дітей досі не ідентифіковані, як і 11 дорослих. Мама 4-річної Лізи жива. Вона прооперована. Стан важкий. У лікарнях – 73 постраждалих. 18 – у розшуку зниклих безвісти”, – розповів Борзов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні