--> Рівненщина попрощалась із загиблим на війні Героєм | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівненщина попрощалась із загиблим на війні Героєм

0
1
Рівненщина попрощалась із загиблим на війні Героєм
14 липня, жителі села Тучин, що у Гощанській громаді, попрощалися із односельцем Олександром Гергелюком, який загинув боронячи незалежність нашої країни від російського агресора.

Про це повідомляє Гощанська селищна рада.

Герою-захиснику було лише 24 роки… Він загинув внаслідок артилерійського та танкового обстрілів противником позицій спостережних постів та ротного опорного пункту, під час виконання бойового завдання в районі села Івано-Дар’ївка, що на Донеччині.

Олександра Гергелюка, який віддав своє життя за Україну, живим коридором пошани зустрічали рідні, близькі, друзі, волонтери, побратими та жителі нашої громади.



“Для рідних і близьких це надзвичайно велика втрата, тому висловлюємо свої щирі співчуття. Він віддав своє життя за нашу свободу і мирне небо, якого нажаль більше ніколи не побачить…
Вічна слава тобі, мужній Герою! Світла пам’ять усім загиблим захисникам”, — йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні