Відомі зірки, які відбили чоловіків у своїх подруг

0
Відомі зірки, які відбили чоловіків у своїх подруг
Експерти видання розповіли, хто зі знаменитих красунь зрадив дружбу і відбив чоловіка у близької людини, пише tochka.net.

Кетті Перрі

Кетті Перрі та Тейлор Свіфт колись були близькими подругами. Але потім Кетті відбила у Свіфт Джона Майера і їхня дружба зійшла нанівець. Проте багато хто називає іншу причину їхньої сварки. Якось Кетті переманила у своєї подруги майже всіх її найкращих танцюристів, після чого Свіфт зареклася з нею більше не спілкуватися. Як би там не було, дівчата помирилися і в обох зараз все гаразд із особистим життям.



Ніккі Рід
Йєн Сомерхолдер і Ніна Добрев — цих зірок серіалу "Щоденники вампіра" неодноразово називали найгарячішою парочкою Голлівуду. Вони зустрічалися більше трьох років і шанувальники були впевнені: незабаром відбудеться їхнє пишне весілля. Але якось, несподівано для всіх, знаменитості оголосили про свій розрив. Незабаром красень Йєн з'явився а публіці в компанії подруги його колишньої коханої Ніккі Рід. Невідомо, чи вплинуло це на дружбу дівчат, але деякі все ж таки вважають Ніккі зрадницею.



Джіджі Хадід
Джіджі Хадід також не ідеальна. Якось модель відбила виконавця Коді Сімпсон у своєї близької подруги Кайлі Дженнер. Щоправда, каменем спотикання щодо сестер Хадід та клану Кардаш'ян-Дженнер, ця ситуація не стала.



Ріанна
Ні для кого не секрет, що в "портфоліо" розбитих сердець Леонардо Ді Капріо побували найкрасивіші дівчата. Співачка Ріанна та модель Наомі Кемпбел одні з них. Дівчата були приятельками, але пізніше друга відписалася від подруги в Instagram, заявивши, що вона не звикла лаятись із чорними впливовими жінками. До речі, на момент роману з Рі актор уже розійшовся з Наомі. Більше того, Ді Діпріо вже мав дівчат після зірки подіумів, але Кемпбел все одно не могла вибачити Ріанну.



Кейт Хадсон
Невдовзі після розставання з Кемерон Діаз Джастін Тімберлейк став проводити час з її найкращою подругою Кейт Хадсон. Після цього конфлікту між знаменитостями було не уникнути. Вибачити колишню приятельку Діаз так і не змогла і відбила у Кейт Алекса Родрігеса.



Деніз Річардс
У біографії Деніз Річардс також є такий грішок. Зірка "Диких штучок" відбила чоловіка у своєї близької подруги. Мова йде про її роман із рок-музикантом Річі Самборою, який був одружений з актрисою Хізер Локлір. В результаті їхній шлюб розпався.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні