Зеленський може заборонити роздавати повістки на вулицях

0
Зеленський може заборонити роздавати повістки на вулицях
Електронний петиція з проханням заборонити видавати повістки на блокпостах, заправках і на вулиці набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів. Тепер на неї зобов'язаний відреагувати президент України Володимир Зеленський.

Відповідна петиція зареєстрована на сайті глави держави.

«Прошу розглянути можливість заборонити на законодавчому рівні видавати повістки на блокпостах, АЗС, вулиці і т.д., – зазначив ініціатор петиції. – Зараз багато охочих, хто моралізований, має бойовий досвід, але не може вступити на службу, тому що людей набрали саме на вулицях, які не мають досвіду і/або достатнього бажання воювати, що робить оборонний потенціал менше».



Автор петиції просить набирати військовий резерв в першу чергу з охочих та заборонити видачу повісток у місцях, крім військкоматів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні