Переселенець із Луганщини у Львові вбив чоловіка

1
Переселенець із Луганщини у Львові вбив чоловіка
Правоохоронці розслідують обставини замаху на вбивство 56-річного львів’янина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у четвтер, 14 липня, у будинку на вул. Топольній. Тут в одній із квартир працювали 33-річний мешканець Луганської області, який наразі мешкає у Львові, та 56-річний місцевий мешканець. Вони обоє монтували сходи.

«Близько 15:00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший жорстоко побив старшого та завдав йому удару лезом у шию, після чого втік з місця події», – кажуть у поліції.



Поранений зараз лежить у реанімації.

Правоохоронці у той же день спіймали зловмисника. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та за ч.1 ст.115 (замах на вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі.

Наразі триває розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сучару на зону
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні