Резніков розповів, коли розпочнеться український контрнаступ

1
Резніков розповів, коли розпочнеться український контрнаступ
Український контрнаступ розпочнеться цього року, — міністр оборони Олексій Резніков, пише Волинь24 у своєму телеграм-каналі.

«До кінця цього року на полі бою відбудеться серйозна зміна на користь України. Я сподіваюся, що цього року ми побачимо контрнаступну кампанію і що вона буде успішною», - каже Резніков.

Міністр оборони переконаний, що Україні для переваги на фронті під час контрнаступу потрібно більше ракет та артилерії.

«Я думаю, що це поетапний рух. Ми показуємо їм, що ми можемо використовувати його <західну зброю. - ред.> з точністю та витонченістю, і ми охоплюємо більший діапазон фронту», - наголосив Резніков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До якого кінця року? *уйло вимагає капітуляцію на його умовах, а як ні то буде наступати на всіх фронтах! Тут вже треба готуватися до відбиття наступу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні