Коли ЗСУ можуть звільнити окуповані території України: названо місяць

1
Коли ЗСУ можуть звільнити окуповані території України: названо місяць
Військовослужбовець ЗСУ Олександр Новіковський розповів, щоб викинути російських окупантів з України, потрібна злагодженість усіх ліній фронту, допомога людей на тимчасово захоплених територіях та вміле поводження із західним озброєнням, пише УНІАН.

Ці три фактори, за словами військового, почнуть працювати разом не раніше, ніж через три місяці. Тому країну вдасться звільнити в кращому випадку в середині жовтня.

«Я думаю, що найменше — три місяці, чому? Скажу очима військового. По-перше, потрібна злагодженість всіх ліній фронту, всіх батальйонів і наявних бригад. По-друге, потрібно, щоб ті люди, які там, зрозуміли, що від них залежить все, вони повинні зробити все для того, щоб викинути <ворога>, це моральний дух. Він високий, але його треба ще підняти, щоб всі розуміли, що це наш шанс і наш переможний поклик до того, щоб викинути це неподобство», — заявив Новіковський.

А третьою причиною військовослужбовець ЗСУ назвав необхідність освоїти західне озброєння і почати ефективно використовувати його на фронті. На навчання потрібен час, і це теж відтягує початок контрнаступу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нас є ота зброя щоб вибити кацапню? Бо якщо слухати "плач ярославни" з ОП то в нас немає такої в потрібній кількості. А тою що маємо не дозволяють стріляти по території мордору.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні