--> Росія у найближчий час може завдати ракетних ударів по чотирьох містах України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія у найближчий час може завдати ракетних ударів по чотирьох містах України

0
Росія у найближчий час може завдати ракетних ударів по чотирьох містах України
У Міністерстві оборони російської федерації продовжують вигадувати про опорні пункти та склади Збройних Сил України, які начебто розташовані у цивільних об'єктах. Таким чином росія хоче виправдати ймовірні удари по українських містах, пише ТСН.

Під загрозою ворожих обстрілів перебувають:

Місто Соледар Донецької області. У Кремлі вигадали, що там нібито обладнано опорний пункт ЗСУ, у підвалі розміщено склад боєприпасів, а на прилеглій території – важке озброєння.

Місто Харків. У Міноборони РФ видумали, що на нижніх та верхніх поверхах, дахах багатоквартирних житлових будинків по вулиці Пушкінській «українськими озброєними формуваннями» обладнано позиції великокаліберних кулеметів та розрахунків ПЗРК, а також склади боєприпасів.

Місто Одеса. Як привиділося у Кремлі, що начебто на території школи № 100 (вул. Верненська) підрозділи ЗСУ розмістили бронетехніку, важку артилерію та РСЗВ, по периметру навчального закладу виставили блокпости, підходи до установи заміновані, але місцеве населення про це навмисне не повідомлено.

м. Слов'янськ. У росії вигадали байку, що нібито у соціальному притулку для дітей «Паруса Надії» (вул. Серафимовича) «бойовики націоналістичних формувань обладнали казарму та опорний пункт».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні